Adress: Larssonsvägen 1

Församlingshemmet i centrum

Byggnaden är tillbyggd i flere repriser, därför sträcker den sig över hela kvarteret från Raseborgsvägen till Ladugårdsgatan längs den lilla gata som heter Larssonsvägen.

Närmast Raseborgsvägen finns den äldsta av byggnaderna. Den är sammanbyggd med de övriga  nyare delarna av församlingshemmet. I den äldsta delen finns flere samlingsrum för smågruppsverksamhet samt större salar för olika sammankomster.

I nedre våningen finns lokaliteter för barnverksamheten samt kansliutrymmen för diakoniarbetarna, informatören, ena kyrkomusikern och kaplanerna.

Den nyaste delen av församlingshemmet inrymmer pastorskansli och ekonomikontor  samt ungdomslokalen Kulan i källarvåningen.

Användning

Församlingshemmet används idag flitigt av olika smågrupper och körer och större sammankomster ordnas regelbundet i församlingshemmets lokaliteter.

Hyr ett vardagsrum...

Församlingen erbjuder Dig möjlighet att ordna olika tillställningar i anslutning till kyrkliga förrättningar som dop, vigsel och jordfästning. Kontrollera bokningsläget via pastorskansliet och ta sedan kontakt med vår värdinna.

... eller ett konferensutrymme

Gällande andra sammankomster såsom konferenser, seminarier och liknande tillställningar kan Du överenskomma med kyrkoherden.

Välkommen till hemmet mitt i staden - Ekenäs församlingshem!

Församlingshemmets värdinna Gun-May Ekström, tfn 040-5674616

Kyrkoherde Anders Lindström, tfn 0400-527 488, E-post: anders.lindstrom(at)evl.fi